CUI System

CUI System is speciaal ontwikkeld om corrosie onder isolatie tegen te gaan

CMP Fibalite adviseert om voor de bescherming van de buisleiding of een ander te isoleren oppervlak altijd eerst de coating Alucemp te gebruiken. Om corrosie onder isolatie te voorkomen moeten naast de buisbescherming nog andere maatregelen genomen worden.

Alucemp is een hoogwaardige (high build), oppervlakte tolerante, gemodificeerde epoxy met weinig oplosmiddelen, aluminium schilfers en roestomvormers. Dit product kan op een ondergrond worden aangebracht met een reinheidsgraad volgens de Zweedse methode St2 (geborsteld). Stralen is niet nodig.

Alucemp kan aangebracht worden op een oppervlaktetemperatuur tot 145°C, geen noodzakelijke stops meer. De temperatuurschaal ligt tussen de -40°C tot 240°C. Alucemp is toepasbaar onder de isolatie van onder andere hete leidingwerken, distillatiekolommen en exchangers.